Fysiotherapie op locatie

Met onze fysiotherapie op locatie brengen wij de zorg naar jou toe. Of je nu niet in staat bent om naar de praktijk te komen of het handiger is om op het veld, in de trainingszaal of op kantoor behandeld te worden, wij zijn er voor jou!

Afspraak maken
SMC Alkmaar - Vincent

Wat bieden wij aan op locatie

Combinatiespreekuur

SMC Alkmaar heeft inderdaad diverse samenwerkingsverbanden met orthopeden uit de regio Noord-Holland. Tijdens het combinatiespreekuur wordt jouw blessure vanuit verschillende expertises (orthopedisch en fysiotherapeutisch) onderzocht en behandeld. Je hebt eerst een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten. Vervolgens onderzoekt de fysiotherapeut jouw klacht en maakt indien nodig een echo. Als een röntgenfoto geïndiceerd is, wordt deze ook direct door de radioloog gemaakt. De bevindingen worden daarna met de orthopeed besproken en er wordt direct een plan van aanpak opgesteld.

De combinatiespreekuren zijn bedoeld voor iedereen die snel en adequaat zorg nodig heeft bij een sportblessure of andere orthopedische klacht.

SMC Alkmaar
SMC Alkmaar

Sportvereniging

Met onze expertise kunnen wij directe diagnoses stellen op het sportveld. Ons team is actief betrokken bij verschillende sportverenigingen, waar wij hersteltrainingen verzorgen en selectie- en jeugdteams begeleiden. Daarnaast bieden wij op verschillende locaties een inloopspreekuur aan.

Ontdek de Voordelen

Ervaar het gemak en de talrijke voordelen van fysiotherapie op locatie bij SMC Alkmaar. Met onze service kun je genieten van de volgende voordelen:

1. Gemak en tijdsbesparing

Ervaar het gemak van fysiotherapie op locatie. Onze fysiotherapeuten komen naar jou toe, waardoor je kostbare tijd bespaart en de behandeling kunt ontvangen op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

2. Vertrouwde Omgeving

Ontvang fysiotherapie in de comfortabele omgeving van jouw eigen huis, op het werk of een andere vertrouwde plek. Dit bevordert ontspanning en draagt bij aan een sneller herstel.

3. Individuele Aandacht

Je ontvangt persoonlijke, één-op-één aandacht van onze fysiotherapeuten. Zij kunnen zich volledig concentreren op jouw specifieke behoeften en doelen, zonder afleiding.

4. Op Maat Gemaakt Behandelplan

Onze fysiotherapeuten stellen een behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften. Dit zorgt voor een effectieve en gepersonaliseerde aanpak.

5. Flexibiliteit

Wij bieden flexibele afspraken die aansluiten op jouw agenda. Met onze dienst kun je fysiotherapiebehandelingen plannen op het tijdstip dat het beste bij jou past.

6. Continuïteit van Zorg

Als je al elders fysiotherapie ontvangt, kunnen we de behandeling naadloos voortzetten op de door jou gewenste locatie, waardoor de continuïteit van jouw zorg gewaarborgd blijft.

Ervaar gemak en kwaliteit met fysiotherapie op locatie

Geniet van het gemak, de persoonlijke aandacht en de effectiviteit van fysiotherapie op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te profiteren van deze unieke service.

Afspraak maken

Onze andere behandelingen