Personal training

Voor personal training werkt SMC Alkmaar samen met Fundamentals, waar we ook over een behandelruimte beschikken.

SMC Alkmaar - oefening
SMC Alkmaar - Personal training

Jouw gezondheid met personal training

Fundamentals is een high-quality sportschool met een kickstart-programma. Samen werken ze aan jouw gezondheidsdoelen.

Wat houdt het kickstart programma in

Het kickstart programma bij Fundamentals bestaat uit 4 lessen van een uur waarbij er gekeken wordt naar jouw persoonlijke wensen en fysieke capaciteit. Samen wordt er een plan opgesteld om jouw weg naar een gezondere versie van jezelf te starten. Na de kickstart wordt het vervolg bepaald. Het programma is bedoeld om een goede basis te leggen voor verdere training en begeleiding.

Ontdek de voordelen van personal training

1. Persoonlijke aandacht

Bij ons krijg je individuele begeleiding en aandacht, waardoor jouw training op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke behoeften, doelen en capaciteiten.

2. Effectieve training

We ontwerpen een trainingsprogramma dat specifiek gericht is op het behalen van jouw gewenste resultaten. We zorgen ervoor dat je de juiste oefeningen, technieken en intensiteit krijgt om jouw doelen te bereiken.

3. Motivatie en ondersteuning

Onze trainers fungeren als jouw persoonlijke coaches, die je motiveren, inspireren en aanmoedigen om vol te houden, zelfs als je het moeilijk hebt. We bieden constante ondersteuning en helpen je gemotiveerd te blijven om jouw doelen te bereiken.

4. Correcte techniek en preventie van blessures

We leren je de juiste technieken en houdingen tijdens het sporten, waardoor je blessures kunt voorkomen en de kans op letsel vermindert. We houden ook toezicht op jouw houding en uitvoering om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier traint.

5. Variatie en uitdaging

We zorgen voor afwisseling en uitdaging in jouw trainingsroutine. We introduceren nieuwe oefeningen, trainingsmethoden en apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw training interessant, leuk en effectief blijft.

6. Efficiënte tijd en doelgericht trainen

Met ons kun je jouw trainingstijd efficiënt benutten, omdat we een programma voor jou samenstellen dat zich richt op jouw specifieke doelen. We helpen jou om de meeste resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd.

7. Aanpassingen en progressie

We volgen jouw vooruitgang op de voet en passen jouw trainingsprogramma aan naarmate je sterker en fitter wordt. We helpen je om nieuwe doelen te stellen en je verder te ontwikkelen in jouw fitnessjourney.

Boost jouw fitnessjourney met persoonlijke training

Ontdek de kracht van personal training en til jouw fitnessniveau naar nieuwe hoogten. Onze ervaren trainers staan klaar om jou te begeleiden op jouw weg naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en start jouw persoonlijke fitnessjourney naar een gezonder en fitter leven.

Afspraak maken

Onze andere behandelingen